D'ABRIL A JUNY DE 2016 MUSEU DARDER (BANYOLES) ELS DIVENDRES A 2/4 DE 8 DEL VESPRE

15 d'abril de 2016 – Inauguració del IV Cicle i primera conferència, l'Alfons Díaz, titulada "Jaciments en coves i jaciments a l'aire lliure: característiques i plantejaments metodològics"

Ahir a 2/4 del 8 del vespre va tenir lloc al Museu Darder la inauguració d'aquest IV Cicle de Conferències.

A l'acte hi van assistir una quinzena de persones.

Museu Darder de Banyoles – IV Cicle de Conferències – 15 d'abril de 2016 – D'esquerra a dreta: Albert Aulines, Alfons Díaz i Lluís Figueras

La inauguració del cicle va anar a càrrec d' en Lluís Figueras (director del Museu Darder) i de l'Alfons Díaz i l'Albert Aulines (coordinadors del cicle). En Lluís Figueras va remarcar el paper del Museu Darder en l'àmbit de la cultura i la ciència del nostre país: "ens adonem que tenim un museu molt potent", "tenim unes col·leccions realment impressionants: 800.000 peces" i "és un museu amb visió internacional". L'Alfons Díaz i l'Albert Aulines es van limitar a presentar breument les 8 conferències que configuren aquest IV Cicle.


Museu Darder de Banyoles – IV Cicle de Conferències – 15 d'abril de 2016 – Alfons Díaz


Tot seguit es va desenvolupar la primera d'aquestes vuit conferències, a càrrec d'Alfons Díaz i que portava per títol Jaciments en coves i jaciments a l'aire lliure: característiques i plantejaments metodològics, la visualització de la qual es pot consultar online o bé clicant aquí o bé clicant per damunt de la següent fotografia: